7. veebruar 2012

Lukskorterid ähvardavad sulgeda maailma legendaarseima ööklubi

Londonis tegutsev maailma legendaarsemaid ööklubisid Ministry of Sound võib hingusele minna, sest selle naabrusse plaanitakse lukskortereid.

"Londoni linnapea plaanib lubada klubi vastu ehitada lukskortereid. Kui see läbi läheb, võib meie ikooniks kujunenud ööklubi uksed sulgeda. See tähendab, et 20 aastane klubi lõpetab tegevuse ja sajad kaotavad töö," teatas ööklubi täna.

Lõuna-Londonis asub Ministry of Sound on Londoni ja maailma üks legendaarsemaid ööklubisid.

Möödunud aastal ühinesid 26 000 Southwarki piirkonna elanikku, tuntud DJd ja muusikut protestiks plaani vastu lubada klubi vastaskrundile rajada 41korruseline pilvelõhkuja ning naabrusse veel enam kui 20korruseline kortermaja. Soutwarki plaanikomitee hääletas mullu plaanid maha, kuid ööklubi andmeil plaanib Londoni meer otsust muuta.

"Kui Ministry of Soundi vastas asub 300 korterit ning kasvõi ühel neist korterite elanikest tekib probleem, et keegi viibib nende maja ees hommikul kell kolm või neli, võib ta kaevata tervishoiuametnikule, kes omakorda võib meilt litsentsi ära võtmist taotleda," kommenteeris klubi juht Lohan Presencer ajalehele Daily Mail mullu sügisel.

Ministry of Sound kuulub ettevõttele MSHK Group Limited, mille suuromanik on James Palumbo. Ettevõtte käive ulatus mullu 136 Briti naelani ning see andis tööd 500 inimesele.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688