1. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

East Capital ostab Tänassilmas 24 mln euroga logistikakeskuse

Riskikapitalifond East Capital teatas värskelt valminud 40 000ruutmeetrise logistikakeskuse ostmisest.

East Capitali teatel on tegemist moodsa äsja valminud logistikakeskusega ning pind on kaetud mõistlikel tasemetel rendilepingutega. Müüjapooleks nimetas fond Kesk- ja Ida-Euroopa riikides juhtiv tööstus- ja logistikakinnisvara arenduse ja juhtimisega tegeleva VGP. East Capitali teatel ulatus tehingu maht 24 miljoni euroni ning oli Balti riikides viimase kahe aasta suurim.

"Ost sobib hästi fondi strateegiaga investeerida peamistes Tallinna piirkondades asuvatesse püsiva sissetulekuga objektidesse. Meil on varasemast hea kogemus tööstus- ja logistikakinnisvaraga Tänassilmaga," kommenteeris fondi esindaja Biljana Pehrsson.

Tehing jõuab lõpule tänavu mais.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785