27. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC ehitab maksuhaldurile uuendusliku büroo

NCC Ehitus rajab Ülemiste Citysse maksuhaldurile uue büroohoone. Maja valmib tuleva aasta teisel poolel.

„Meie jaoks on uue hoone juures kasutegureid päris mitu – kaasaegsete töötingimuste loomine tõstab inimeste motivatsiooni, samuti muutub lihtsamaks koostöö erinevate osakondade vahel,” sõnas Maksu- ja Tolliameti peadirektori kohusetäitja Marek Helm.

„Antud projekt on viimaste aastate üks huvitavamaid,“ rääkis NCC Ehitus ASi juhatuse esimees Toomas Aak. „10korruseline hoone on loodud spetsiaalselt büroopinnaks. Siin on kasutatud mitmeid kõige kaasaegsemaid tehnilisi lahendusi, mis aitavad kaasa tuua näiteks arvestatava energiakokkuhoiu. Ehitustehnilistest lahendustest tasuks välja tuua ka liigutatavad vaheseinad, mille abil saab büroode suurust hiljem lihtsalt ja suuremate kulutusteta muuta. Tegemist on viimase aja ühe innovaatilisemate lahendustega büroohoonega, mis on loodud spetsiaalselt ameti vajadusi silmas pidades.“

Technopolis Ülemiste juhatuse esimehe Gert Jostovi sõnul tähistab kolmiktorni ehitus piirkonna jaoks uut algust.

Aadressil Lõõtsa 8 kerkivas kolmiktornis on kokku ca 24 000 m² uut büroopinda, millest 11 650 m² saab enda käsutusse Maksu- ja Tolliamet.

Maja kontseptsiooni töötas välja Larkas & Laine Oy Soomest. Arhitekt Oliver Lemarchandi ideed arendas edasi Katrin Birk arhitektuuribüroost EA Reng. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785