26. jaanuar 2012

Mööblimüüja plaanib Muhu saarele uhket tervisekeskust

Mööbli hulgimüügiga tegelev Novaterra OÜ plaanib Muhu saarele rajada tervisekeskuse hotelli, 25 paarismaja, parkimisala ja supelrannaga.

”Iseenesest on planeering menetluses olnud 2006. aastast, kuid vahepeal polnud asjad korras keskkonnamõju strateegilise hindamise aruandega. Nüüd on aga kõik vajalikud kooskõlastused saadud ja seetõttu suunaski vallavalitsus planeeringu avalikule väljapanekule,” ütles Muhu vallavanem Raido Liitmäe Saarte Häälele.

Detailplaneeringu kohaselt rajataks Nõmmkülas kolmele kokku ligi 8 hektari suurusele krundile tervisekeskus 250-kohalise hotelli, 150-kohalise parkimisala ja supelrannaga. Kavas on ka rekonstrueerida Seanina kai paadisadamast suuremate teenuste mahuga kümne või enama sildumiskohaga sadamaks väikelaevadele, mille pikkus ei ületa 24 meetrit.

Novaterra tegeleb mööbli, vaipade ja valgustite hulgimüügiga, peamiselt Skandinaaviasse. Ettevõte kuulub võrdselt Rootsi holdingfirmale EstInvest AB ja Tõnis Vardjale. 2010. aastal ulatus ettevõtte käive 102 mln krooni ehk ligi 6,5 mln euroni. Kasumiks kogunes ligi 100 000 eurot.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688