18. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Annus nimetas kohtus fotograafi perverdiks

Merko Ehituse suuromanik Toomas Annus nimetas Eesti Päevalehe fotograafi kohtus perverdiks, piltniku sõnul kasutas suurettevõtja küll teist sõimusõna.

Täna jätkunud maadevahetuse kohtuistungil ütles Annus Päevalehe fotograafile maamehelikult: "Kuule, käi perse, raisk", kirjutas Delfi.

Annuse sõnul polevat ta kasutanud sõna "raisk", vaid nimetas fotograafi perverdiks, p....sesaatmist kohtualune Annus ümber ei lükanud.

"Kuna see oli mu ligi viieaastase pressifotograafi karjääri jooksul esimene kord, kui pildistatav midagi sellist ütleb, siis see ajas mind naerma ja tegi meeleolu lõbusaks," kommenteeris Päevalehe fotograaf Rene Suurkaev. "Inimesed, eriti sellises vanuses, võiksid mitte oma väärikust kaotada," nentis ta.

Äripäeva viimases rikaste TOPis oli 50aastane Toomas Annus mullu neljandal kohal 149 miljoni euro suuruse varandusega. Varem on ta rikaste TOPi neljal

korral võitnud. Balti riikide suurima ehituskontserni Merko Ehitus looja mainet on räsinud maadevahetuse kohtuasi. Annus tõmbus vahepeal Merko Ehituse juhtimisest tagasi, ent naasis mullu ettevõtte nõukogusse.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785