9. jaanuar 2012
Jaga lugu:

Must Luik müüb äripinnad

Kadriorus asuva endise Musta Luige restorani kohale kortermaja ehitamine venis loodetust pikemaks, kuid nüüd on hoone valmis ja mõned korteridki juba omaniku leidnud. Hoone esimesel korrusel avatakse ilmselt kevadel ka toidupood ja kohvik.

Musta Luige kortermaja arendusfirma NG Eesti juhatuse liige Aleksander Mazko märkis, et korterite müük pole veel päriselt käima läinud, sest jõulud ja aastavahetus on oma osa mänginud, kuid sellest hoolimata on 32 korterist viis juba omaniku leidnud, kirjutab Postimees.

Hoone esimesel korrusel on äripinda kokku umbes 1200 ruutmeetrit. Mazko sõnul ei anta neid pindu rendile, vaid müüakse maha. Kohe-kohe sõlmitakse leping ühe toidupoega ja ühe kohvikupidajaga, kuid nende nimesid ei saanud ta enne lepingute allkirjastamist avaldada.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee