9. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Must Luik müüb äripinnad

Kadriorus asuva endise Musta Luige restorani kohale kortermaja ehitamine venis loodetust pikemaks, kuid nüüd on hoone valmis ja mõned korteridki juba omaniku leidnud. Hoone esimesel korrusel avatakse ilmselt kevadel ka toidupood ja kohvik.

Musta Luige kortermaja arendusfirma NG Eesti juhatuse liige Aleksander Mazko märkis, et korterite müük pole veel päriselt käima läinud, sest jõulud ja aastavahetus on oma osa mänginud, kuid sellest hoolimata on 32 korterist viis juba omaniku leidnud, kirjutab Postimees.

Hoone esimesel korrusel on äripinda kokku umbes 1200 ruutmeetrit. Mazko sõnul ei anta neid pindu rendile, vaid müüakse maha. Kohe-kohe sõlmitakse leping ühe toidupoega ja ühe kohvikupidajaga, kuid nende nimesid ei saanud ta enne lepingute allkirjastamist avaldada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785