5. mai 2009
Jaga lugu:

Uue Musta Luige ehitus Kadriorus ähvardab teadmata ajaks seiskuda

Eelmisel suvel kadus Kadriorust kunagine kuulus restoran Must Luik. Tänavu sügisel pidi samas kohas uksed avama uus mitmeotstarbeline hoone, praegu valitseb aga ehitusel täielik vaikus, kirjutab Postimees

Tallinna kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitse osakonna peaspetsialisti Oliver Orro sõnul on kõige suurem mure selles, et endise Musta Luige taga asuv arhitektuurimälestis villa Mon Repos aina laguneb.

Legendaarse restorani asemele uut hoonet kavandanud firma NG Eesti sai ehitusloa üldse tänu sellele, et oli nõus 19. sajandist pärit villa korda tegema. Nüüd ei ole teada, mis vanast majast edasi saab.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee