5. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uue Musta Luige ehitus Kadriorus ähvardab teadmata ajaks seiskuda

Eelmisel suvel kadus Kadriorust kunagine kuulus restoran Must Luik. Tänavu sügisel pidi samas kohas uksed avama uus mitmeotstarbeline hoone, praegu valitseb aga ehitusel täielik vaikus, kirjutab Postimees

Tallinna kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitse osakonna peaspetsialisti Oliver Orro sõnul on kõige suurem mure selles, et endise Musta Luige taga asuv arhitektuurimälestis villa Mon Repos aina laguneb.

Legendaarse restorani asemele uut hoonet kavandanud firma NG Eesti sai ehitusloa üldse tänu sellele, et oli nõus 19. sajandist pärit villa korda tegema. Nüüd ei ole teada, mis vanast majast edasi saab.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785