3. jaanuar 2012

Urmas Laur: ärikinnisvara on mõistlik alternatiiv kullale

Kinnisvara investeerimisturul kindlaid rahavooge tootvad objektid on mõistlik alternatiiv kullale, hindab kinnisvara turgu Seven Real Estate Advisors partner Urmas Laur.

Seven Real Estate Advisors partner Urmas Laur hindab EfTENi vastset tehingut tähelepanuväärseks: “Võib nimetada aasta suurimaks tehinguks, mis on oluline kogu kinnisvaraturu jaoks. Õnnitlen ostjat professionaalse ostu puhul.“

Lauri sõnul on see tehing hea signaal kogu turule ning näitab, et on olemas motiveeritud müüjaid ja ostjaid: „EfTENi näol on tegemist ühe aktiivsema investeerijaga turul, vaatamata Euroopas toimuvale võlakriisile.“ 

Eelmist aastat hindab Laur üheks aktiivsemaks aastaks pärast majandussurutise perioodi. Tema hinnangul on investeerimisturul kindlaid rahavooge tootvad objektid, millest ollakse ka huvitatud ning näha on, et turule tuleb raha juurde.

"2012. aasta üheks märksõnaks on ebakindlus," hindab Laur alanud aastat. „See on tingitud ka pankade laenumahtude kahanemisega, mis mõjutab investeerimisobjektide hindu – pigem allapoole. Investeerimistingimused on normaalsed, aga laenuturg tagasihoidlik. Kinnisvara hinnakorrelatsioon on juba toimunud ja suuri muutusi pole enam näha.“

„Kinnisvara on väga mõistlik alternatiiv praegu laineid löövale kullale,“ märgib Laur, kelle hinnangul leidub turul kindlaid rahavooge tootvaid investeerimisobjekte.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785