8. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC andis üle 1000. korteri

NCC Elamuarendus andis täna ostjale üle arvult tuhandenda korteri. Viimase seitsme aasta jooksul on elamuarendaja ehitanud Tallinna eri linnaosades üle 1000 korteri.

NCC Elamuarendus OÜ juhataja Priit Aeru sõnul ehitatakse kortereid pidevalt juurde, hetkel kõige enam Haaberstis Pärnaõuel. „Koos arhitektidega oleme seadnud eesmärgiks tervikliku elukeskkonna ja ühisruumi loomise, mis hõlmaks täiendavalt mänguväljakuid, jalutamisalasid ning parkimisplatse,“ märkis Aer.

NCC arendustest suurim, enam kui 550 korteriga elamuasum paikneb Viimsi keskuses Haabneemes. Viimsis, Kõrgemäel asub ka ettevõtte esimene, 2004. aastal valminud kahe kortermajaga arendusprojekt. 

Käesoleva aasta septembris lõpetas NCCTallinnas Kadrioru-Lasnamäe piiril 224 korterilise Vana-Kuuli elamuasumi ehituse ning aasta esimeses pooles Mustamäel asuva Rabaküla arenduse, mishõlmab kokku 131 korterit.

Lisaks arendab NCC Haaberstis Pärnaõuel Tallinna üht suurimat, ligi miljard krooni maksvat elamuarendusprojekti, millest osa on valminud ja suurem osa veel ehitamisel.

Koos käimasolevate detailplaneeringutega loob ettevõte Tallinnasse ja Harjumaale üle 2000 uue kaasaegse kodu. Uutele korteritele annab NCC ühe vähese arendajana kolmeaastase garantii. Kõik korterid on ehitanud samasse ettevõtete gruppi kuuluv NCC Ehitus.   

Täna ostjale üle antud kahetoaline korter asub aadressil Vana-Kuuli 1.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785