23. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koduaken: koduturule ei saa loota

OÜ Koduaken juhataja Ülo Hõrraku sõnul on Eesti siseturg ennast ammendamas, kuna uute arenduste maht on väike.

„Ehkki tulekul on CO2 projektid, vaatame meie pigem piiri taha ja suuname tähelepanu ekspordile. Eksporditava toodangu osakaal on viimase paari aasta jooksul tublisti kasvanud ning juba praegu läheb kolmandik toodangust välismaale: peamiselt Skandinaaviasse, aga pisut ka Saksamaale ja Venemaale,“ rääkis Hõrrak.

Põhjamaade trendiks on tema sõnul küll peamiselt puitaknad, ent tööstus- ja põllumajandussektori näol on ka plastakendel oma nišš olemas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785