Autor: Mariliis Pinn • 25. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased avavad Stockholmis büroohotelli

Eesti firma 1Office avab homme Stockholmis büroohotelli. Teenus on eelkõige mõeldud Rootsi laienevatele Eesti ettevõtetele.

“Eestist välja laienemise strateegia sai paika pandud niipea, kui Eestis jalad korralikult maha saime. Rendikontoriäri on rahvusvaheline. Seda peegeldab ka meie kliendibaas, kus on praegu kokku umbes 150 klienti ning neist umbes 80–85% on väljastpoolt Eestit. Praegu on aktiivsemad suhted selliste sihtriikidega nagu Rootsi, Soome, Läti, Leedu ja Ukraina, kuid kliente on meil ka Itaaliast, Norrast, Portugalist jne,” selgitas ettevõtte üks omanikke ja Eesti haru juht Ragnar Everest.

Rootsi laieneti ettevõtte teise omaniku ja Rootsi suuna juhi Ivar Veskioja initsiatiivil. Veskioja oli enne oma ettevõtte loomist Tavidi tütarettevõtte Tavex tegevjuht Rootsis.

Ettevõte avab Rootsis kontori ametlikult 26. oktoobril. Samas esimesed kliendid on kuningriigi pealinnas juba büroopinna leidnud ja töö käib. “Kontor paikneb Stockholmis Eesti majas ning on peaasjalikult suunatud näoga Eesti poole ehk soovime eelkõige pakkuda tuge Eesti ettevõtetele Rootsi turule sisenemiseks, kuid loomulikult teenindame ka kõiki teisi. Rootsi ärimudel on sarnane Eestis toimivaga ehk teenustevalikus on neli peamist teenuseliiki: äriteenused, raamatupidamine, virtuaalkontor ja büroohotell,” lisas juht.

Ettevõte laienes oma jõududega ja käimas on aktiivsed läbirääkimised ka Soome, Läti ja Leedu suunal, et nendes riikides oma filiaal avada.

1Office Eesti OÜ tegutseb Tallinna südalinnas Foorumi majas 2008. aasta augustist, pakkudes paindlikke virtuaalkontori ja büroohotelli lahendusi, raamatupidamist ning äriteenuseid.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785