21. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pealinna Veerenni asumisse plaanitakse uue sotsiaalmaja ehitust

Tallinna linnavalitsus kehtestas detailplaneeringu, mis võimaldab rajada kesklinna Veerenni asumisse 22 korteriga sotsiaalmajutushoone.

Veerenni tn 49/1, 49/2 ja Varre tn 7 kinnistute ja lähiala detailplaneering kehtestati osaliselt, 0,51 ha suurusest maa-alast 0,22 ha suuruse ala osas. Planeeringu tervikala hõlmab lisaks ka Veerenni tn 49/1 ja 49//2 kinnistuid, mis kuuluvad eraomandisse.

Detailplaneeringuga moodustatud ühiskondlike ehitiste maa sihtotstarbega krundile on võimalik ehitada kuni kolme maapealse ja ühe maa-aluse korrusega sotsiaalmajutushoone. Varre tn 7 kinnistule planeeritud ühiselamutüüpi hoonesse võib ehitada kuni 22 korterit.

Detailplaneeringu koostas K-Projekt AS. Detailplaneering on kooskõlas Tallinna üldplaneeringuga.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785