17. oktoober 2011

Vant sai Sillamäe spordikompleksi valmis enne tähtaega

Narva ehitusfirma Vant sai valmis Ida-Virumaa suurima spordirajatise renoveerimistöödega, mis läksid maksma ligi 866 000 eurot. 

Sillamäe linnapea Jelena Koršunova sõnul on linna spordikompleksi uuendamisega tegeletud juba aastaid. Spordisaalide renoveerimise alustamine oli probleemne, sest esmalt riigihanke ühispakkumise teinud kolm firmat taganesid sellest veel enne töö kallale asumist ja kohtuvaidlused nendega kestavad veel praegugi, vahendab Põhjarannik.

Uue hanke võitis Narva ehitusfirma Vant, kes Äripäeva koostatud Ida-Virumaa parimate ettevõtjate edetabelis jäi tänavu 55ndaks. Aselinnapea Tõnis Kalbergi sõnul sujus ehitajatel töö nii hästi, et objekt sai valmis ligemale kolm kuud enne tähtaega, mida praegusel ajal üsna harva ette tuleb.

Remondi käigus said uue põranda nii 164 pealtvaatajakohaga väiksem saal, mis mõeldud eelkõige korvpalli ja võrkpalli jaoks, kui ka 710kohaline käsipalli- ja saalijalgpallisaal. Tribüünidele paigutati vanade puupinkide asemele plasttoolid, remonditi riietusruume, fuajee, koridore, aeroobikasaal, jõusaal ja mitmeid muid ruume.

Remondi kogumaksumus oli ligikaudu 866 000 eurot, sellest ligemale 555 000 eurot oli Euroopa regionaalarengu fondi toetus läbi KOIT-kava ning ülejäänud raha tuli Sillamäe linna maksumaksjatelt.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688