13. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Ülemiste Citys avati eralasteaed 

Eile avati Ülemiste Citys Eesti esimene ärilinnaku eralasteaed Kalli-kalli, mille renoveerimine läks maksma 460 000 eurot. 

Kalli-kalli lasteaia renoveerimine läks maksma 460 000 eurot. Lisaks rõõmsavärvilistele ja hubastele  rühma- ja tegevusruumidele renoveeritud hoone esimesel korrusel, on maja taga 950 m² suurune õueala, mis asub Ülemiste City  pargi kõrval ilusas ja keskkonnasõbralikus ümbruses. Lasteaias on ruumi 68 lapsele.

Fotod: Andre Altjõe

 

Foto: Andre Altjõe
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785