7. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtla-Järvel kerkib 20 miljoniline haiglahoone 

Üleeile asetati Kohtla-Järvel Puru linnaosas nurgakivi tulevasele haiglahoonele, mille ehitustööd lähevad maksma 20 miljonit eurot.

Uus hoonetiib, mis suurendab Puru haigla pindala kaks korda ehk 10 000 ruutmeetri võrra, on kavas avada märtsis 2013. Suurem osa tuleb Euroopa Liidu tõukefondidest, vahendab Põhjarannik.

Ida-Viru keskhaigla juhatuse liikme Tarmo Bakleri sõnul on uue hoone tekkimine eriti oluline selle tõttu, et ühte kohta koondatakse kõik aktiivravispetsialistid ja diagnostikaseadmed ning jääb ära dubleerimine, mis leiab aset praegu, mil haigla osakonnad asuvad kahes linnaosas. Tulevikus saavad patsiendid kõik tänapäevase ravi liigid kätte ühest kohast.

Kohtla-Järve Järve linnaosast kolivad Purule kõik erakorralise arstiabi, intensiivravi ja kirurgilise ravi spetsialistid, sealhulgas ka sünnitusosakond.

Pärast uue aktiivravihoone valmimist Purul jäävad Järve linnaosas alles taastusravi-, hooldusravi- ja ambulatoorse ravi osakond ning polikliinik. Euroopa Liidu tõukefondidest renoveeritakse Kohtla-Järve haiglahoone ja seal tekib uusi kohti nii hooldus- kui taastusravi vajajatele. Projekti lõpptähtaeg on 2014. aasta märts.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785