27. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn saab Lennusadama ja Vesilennuki tänava

Tallinna linnavalitsus otsustab homsel istungil Patarei ja Lennusadama piirkonna detailplaneeringuga tekkivate uutele tänavatele nimede määramise.

Nimekomisjon on teinud ettepaneku määrata nende rajatavate uute tänavate nimedeks Lennusadama tänav ja Vesilennuki tänav.

Patarei ja Lennusadama piirkonna detailplaneeringu realiseerimisel tekib Põhja-Tallinna Kalamaja asumisse kaks uut tänavat. Perspektiivselt Kalaranna tänavalt algavale ja mööda Lennusadama piiri mere suunas kulgevale tänavale pidas nimekomisjon kõige paremaks Lennusadama tänava nime.

Kuna Lennusadama territooriumil asuvad vesilennukite angaarid ja ajalooliselt on vesilennukitel olnud sellel alal tähtis roll, valiti perspektiivselt Kalaranna tänavalt algava ja planeeritaval Lennusadama tänaval lõppevale tänavale Vesilennuki tänava nimi.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785