26. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja hoiab kanalisatsiooni arvelt kokku

Veetorustiku- ja sanitaarseadmete paigaldusega tegeleva AS Lavateir juhataja asetäitja Meelis Raismaa sõnul hoiab ehitaja kanalisatsiooni arvelt kokku ning pahatihti kasutatakse ka täiesti valesid töövõtteid.

"Eesti ehitaja vaatab kuidas kiiresti ja odavalt saab, aga see ei tähenda kanalisatsioonile hilisemas ekspluatatsioonis midagi head," rääkis Raismaa Aktuaalsele kaamerale".  Kõige suuremad probleemid ilmnevad buumiaja uusasumites.

Raismaa juhtis tähelepanu tõsiasjale, et pahatihti kasutatakse kanalisatsiooni rajamisel täiesti valesid võtteid: "Pannakse olulised sõlmpunktid kuskile betooni või põranda alla. Küll on läbivajumised, küll on torud lapikuks vajunud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785