19. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puitmajatootja Timbeco lõi oma ehitusfirma

Puitmajatootja Timbeco Woodhouse OÜ (endise nimega Palktare OÜ) lõi tänavu suvel tütarfirma Timbeco Ehitus OÜ ning 10 uut töökohta.

Tänavu plaanib kontsern pöörata peatähelepanu investeeringutele, millega käivitatakse uus tootmishoone. Lähiaastate eesmärk on kontserni müügitulu kasvatada 15-20% võrra aastas. 

Tütarettevõtte loomise tingis eelkõige tellimuste mahu kiire kasv ning soov pakkuda klientidele rohkem kvaliteetseid terviklahendusi, hõlmates maja projekteerimist, tootmist ja ehitust soovitud valmidusastmeni.

„Ehitusfirma loomine oli tingitud reaalsest vajadusest, kuna tunnetasime üha enam, et mitmed kliendid polnud rahul teiste ehitajate suhtumise, kvaliteeditaseme ning tähtaegadega,“ sõnas Timbeco Woodhouse OÜ juhatuse liige Siim Leisalu.

Timbeco Ehituse arendusjuhi Ivar Mardimi sõnul aitab hästi koostatud ühe ettevõtte poolne projekt kindlasti nii tootjal kui ka tellijal oluliselt aega kokku hoida ja seeläbi kasumlikumalt toimida. „Üks partner, üks leping ja üks allkiri,“ iseloomustab Mardim ettevõtte strateegiat. 

Lisaks on Timbeco kontserni eesmärgiks pakkuda tugevat konkurentsi eelkõige Eesti turul tegutsevatele põhjanaabritest majatootjatele.

Timbeco grupi tootevalikusse kuuluvad erinevad puitmajad: palkmajad, elementmajad, ThermoLog ökomajad ja Post & Beam tüüpi konstruktsiooniga majad. Grupis töötab kokku 45 inimest. Timbeco Woodhouse OÜ mullune käive oli ligikaudu kolm miljonit eurot.  

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785