7. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pakri Plaza rajab Paldiskisse kaupluse ja uued äripinnad  

Paldiskis kerkib 1400-ruutmeetrine Konsumi kauplus ning koos sellega ehitab OÜ Pakri Plaza ümber ka Rae tänav 38 kuuekorruselise silikaatmaja, kus asub raamatukogu. 

Arendaja OÜ Pakri Plaza esindaja Jaanus Saat rääkis, et  projekteerimistööd algasid mullu kevadel, ehitus tänavu mais ning praegu on kauplusehoone juba katuse all, vahendab Harju Elu. Peatöövõtjaks on Termentum AS.

"Kaupluse hoones on pinda 1400 ruutmeetrit, sellele lisandub renoveeritava hoone pind. Rajatavasse Konsumisse on planeeritud ka väiksemad äripinnad. Renoveeritava Rae 38 hoone pinna moodustavad äri- ja büroopinnad," ütles Saat. Tema kinnitusel moodustavad mõlemad majad tulevikus ühe terviku. Vanasse majja rajataks näiteks lift, ehitatakse ümber osa siseruume ning renoveeritakse olemasolevaid.

Uusehituse hinda pole võimalik väga täpselt ette öelda, sest see muutub pidevalt tööde käigus. Küll on teada, et kogu kompleksi renoveerimine koos juurdeehitusega läheb maksma üle 3 miljoni euro.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785