8. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rand ja Tuulbergi kasum kukkus kaks korda

Ehitusettevõtte Rand ja Tuulberg kasum kukkus 2010. aastal võrreldes eelmise majandusaastaga üle kahe korra, 122 miljonilt 60 miljonile.

Käive kahanes võrreldes 2009. aastaga 9%, 703 miljonit krooni 769 miljoni asemel, selgub firma majandusaasta aruandest. Ettevõtte hindab oma tulemust siiski edukaks, kuna ehitus on jätkuvalt keerukas valdkond. Eelmise aasta suuremad valminud projektid olid Tehvandi suusastaadioni rekonstrueerimistööd ning Ämari Lennubaasi väljaõppe- ja administratiivstruktuuriüksuse ehitustööd.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785