25. august 2011

Ehitaja: Ärma talust sai meile antireklaam

Ärma talu külalistemaja ehitaja Mait Aus räägib Eesti Ekspressile antud intervjuus, miks 2005. aastal alanud ehitustööd pooleli jäid ning kuidas Evelin Ilves firma Aus Investi põhja lasi.

Nüüd Norras elav Aus rääkis, et pärast luhtunud projekti oleks neil raske olnud Eestis uusi objekte leida. Ehitustööd Härmal katkesid 2006. aastal lõpul, kui kuluaruannete kooskõlastamine tellijaga muutus raskeks ning ebaselgeks jäi arvete eest tasumine.

Ausi sõnul Evelin Ilves ühel hetkel esitatud arveid ei aktsepteerinud, öeldes, et on juba nii palju maksnud kogusummast. "Me maksime oma isiklikust rahast, sest see oli firma asi," ütles Aus, tunnistades, et firmal polnud arvete ja muutuste kohta paberimajandus korras.

Presidenti kantseleist saabus vastus: "Ermamaa on tasunud Aus Investile kui peatöövõtjale kõigi tehtud tööde eest ning kui selgus, et Aus Invest oli jätnud maksmata nii alltöövõtjaile kui ka oma töötajatele, oli Ermamaa sunnitud vahetama peatöövõtjat".

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688