26. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhof muutis ärinime

Ehitus Service OÜ kannab alates 25. juulist 2011 uut ärinime Bauhof Group AS.

Bauhofi juhatuse liikme Mart Vau sõnul on Ehitus Service OÜ ärinime muudatus Bauhof Group AS-ks seotud ettevõtte järjest aktiivsema tegutsemisega  rahvusvahelisel turul ja loomulikuks jätkuks Bauhofi kaubamärgi arengule. „Ärinime vahetus ei too meie klientide ja partnerite jaoks kaasa mingeid sisulisi muudatusi - kõik senised kokkulepped jäävad kehtima ja ettevõtte tegevuses midagi ei muutu.“ sõnas Vau.

Bauhof on Eesti suurim jaekaubandusettevõte ehitusmaterjalide sektoris, omades kahtteist kauplust Eestis ning viit Leedus. Ettevõtte 2010. aasta käive oli 75,3 mln eurot. Ettevõttes töötab 660 inimest.

Autor: Jana Liivandi

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785