21. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon: hinnatõus on ootuspärane

„Ilmselgelt on tõusnud materjalide hinnad ja ka ehitajate poolt tellijatele pakutav teenus näitab survet ülespoole," ütles Nordeconi juht Jaano Vink.

Samas ütles Vink Postimehele, et mahtude kasvamise tõttu on nende ettevõte vaid töölisi juurde võtnud. "Ehitajate olukord on aga selline, et väga lihtsalt palgatõusuotsuseid teha ei õnnestu" Vingi hinnangul põhjustavad survet hinnatõusuks põhiliselt Soomes tööl käivad Eesti ehitajad, kelle palgad olulisemalt kõrgemad on.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785