20. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K & H läks pankrotti

Tartu Maakohus kuulutas esmaspäeval välja ehitusfirma K & H pankroti.

Pankrotihalduriks nimetas kohus Sirje Taeli. Võlausaldajate nõudeid ootab haldur 18. septembriks.

Äripäev kirjutas mais, et K&H on jäänud kümnetele alltöövõtjatele võlgu, jätnud mitmed ehitusobjektid pooleli ning omanikud ja juhtkond on pugenud peitu. Euroopa Liidu rahastatud ja omavalitsuste tellitud suuri ehitushankeid võitnud Tartu mainekas ehitusfirma K&H peatas tööd nii Valga, Tõrva kui ka Tamsalu veemajandusprojektide ehitusel.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785