28. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mart Saa sai Arco Vara turundusdirektoriks

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS juhatuse liige ja Eesti vahendusbüroo juht Mart Saa võttis alates 20. juunist üle ka kogu kontserni turundustegevuse juhtimise.

Enne tööleasumist Arco Vara Kinnisvarabüroosse aastal 2010 oli Mart Saa Rotermann Eesti OÜ juhatuse liige ning vastutas Rotermanni kvartali käivitamise eest. Varasemalt on Mart Saa juhtinud Eri Elamispindade Kinnisvara OÜ-d, vastutanud kinnisvaraliisingute eest Hoiupanga Liisingu AS-s, töötanud Varahalduskeskuse AS-s, Facio Kinnisvara AS-s ja Tallinna Linnavaltisuses.

„Arco Vara turundus vajab praegu, uue kasvu ootuses, Mardi suguse mehe agressiivset, ent väga süsteemset lähenemist. Mardi ideedepagas on põhjatu ja viies ellu kasvõi osa nendest, ei ole kahtlust, et oma positsioone turul tugevdame,“ selgitas Mart Saa kutsumist ettevõtte turundusdirektoriks Arco Vara AS juhatuse liige Lembit Tampere.

Värske turundusdirektor, kes on kinnisvara turundusega tegelenud kümmekond aastat ja müügiga pea seitseteist aastat, usub, et kogemusi tal uueks ametiks jätkub. „Turundus ja müük on väga lähedased ja seotud valdkonnad. Ettevõttes on tööl professionaalsed turundusspetsialistid ja ühiselt saame kindlasti suuri asju teha,“ sõnas Saa.

1992. aastal asutatud Arco Vara põhitegevus on kinnisvaraarendus, mida toetavad vahendamine, hindamine, ehitus ja kinnisvarahaldus. Firmal on esindused 17 linnas Eestis, Lätis, Ukrainas ja Bulgaarias.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785