22. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alla ruutmeetrine rannaonn 68 000 euroga müügis

Inglismaa mereäärse linnakese Southwold’i eliitrajoonis on müügis 0,65 ruutmeetri suurune hütt, mille eest küsitakse ligi 68 000 eurot.

Viletsa väljanägemisega „kinnisvaral“, mis on rannapromenaadil seisnud üle saja aasta, pole vee-, gaasi- ega elektriühendusi ning eeskirjade kohaselt ei tohi seal ka ööbida, vahendab Daily Mail. Vara müüva kinnisvarafirma esindaja aga kinnitas, et huvi on: „Praegune omanik usub, et tegemist on ainsa säilinud rannaonniga. Kindlasti on see kõige väiksem, mida ma näinud olen.“

Läheduses asuvaid majakesi on populaarses suvituspiirkonnas müüdud enam kui 100 000 euroga ning seal on puhanud ka sellised kuulsused nagu Chris Evans, Michael Palin, Stephen Fry, Rowan Atkinson ja Richard Curtis.

2008. aastal puhkas Southwold’is koos perega toonane peaminister Gordon Brown ning viibisid komödiandid David Walliams ja Matt Lucas.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785