15. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiit Kuuli jätkab ehitusettevõtjate liidu juhina

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu (EEELi) juhatuse koosolekul valiti esimehena jätkama Tiit Kuuli.

„9. juunil toimus uue juhatuse esimene koosolek ning EEEL-i juhatuse esimeheks valiti ühehäälselt Tiit Kuuli,“ ütles liidu tegevdirektor Indrek Peterson.

Uued juhatuse ja revisjonikomisjoni liikmed kinnitas EEELi üldkoosolek 12. mail 2011 toimunud koosolekul. Juhatuse liikmetena jätkavad Tiit Kuuli Oma Ehitaja ASist, Toomas Aak NCC Ehitus AS-ist, Tiit Roben Merko Ehitus ASist, Arsi Kook Restor ASist, Lembit Makstin Teede REV-2-st, Jaano Vink Nordecon ASist, Ilmar Link Teede Projektijuhtimise ASist, Jaanus Mesak Messiehitus ASist, Jaanus Otsa Astlanda Ehitus OÜ-st, Raivo Rand EF Rand & Tuulberg ASist ja Märt Luuk Harju Ehitus AS-ist, uue liikmena sai juhatusse Villu Põldmäe Clik AS-ist.

EEEL-i revisjonikomisjoni liikmetega jätkavad Ivo Aulik Eston Ehitus ASist ja Aado Kivi Tartu Ehitus ASist ning uueks liikmeks sai Villu Maamägi VMT Ehitus ASist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785