10. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Randpere: kinnisvaramaks oleks perversne

Opositsiooniliste sotsiaaldemokraatide soovitatav kinnisvaramaks Eesti elanikele midagi head kaasa ei tooks, leiab Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Valdo Randpere.

Ta rääkis Vikerraadio hommikuprogrammis, et ta ei saa aru, miks sotsid soovivad kehtestada nii maad kui kinnisvara hõlmava kinnisvaramaksu.

"Kui me vaatame, mis maailmas toimub, siis ma olen kindel, et mitte ükski sotsiaaldemokraat, kes kinnisvaramaksu propageerib, ise seda kunagi maksnud ei ole. Mina olen Rootsis elanud ja seda maksnud ja ma pean ütlema, et see on täiesti perversne maks," ütles Randpere.

Rääkides Tallinna maamaksustamise muudatustest, ütles saatekülaline, et kohalikel omavalitsustel ei ole põhjust tõsta ühtegi teist maksu, sest nad ei pea ise seda saamata jäänud tulu mingi teise maksu tõstmisega kompeneseerima.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785