Autor: Väinu Rozental • 9. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Annus naaseb Merkot juhtima

Maadevahetuse protsessi tõttu Merko Ehituse juhtimisest taandunud Toomas Annus tuleb tagasi ettevõtet päästma, kirjutab tänane Äripäev.

Aktsionäride üldkoosolek määrab ta juuni lõpus ilmselt ettevõtte nõukogusse, välistatud pole ka esimehe koht.

Merko Ehituse tollane nõukogu esimees Toomas Annus lahkus ettevõtte nõukogust kolm aastat tagasi ehk 2008. aasta juunis ning asus ainuisikuliselt juhtima ASi Järvevana. Ettevõttel puudub majandustegevus ning tema tegevuse ainsaks eesmärgiks on ettevõtte ja aktsionäride huvide kaitsmine pikaleveninud maadevahetuse kriminaalasjas.

Merko Ehituse nõukogu liikme, ettevõtte finantsvaldkonna juhi Teet Roopalu sõnul ei sünni ükski otsus tühjalt kohalt. „See otsus (Toomas Annuse naasmine ettevõtte nõukokku – toim.) on sündinud kümnete põhjuste ja olukordade koosmõju tulemusena ning see otsus on põhjalikult läbi kaalutud,“ kõlas Roopalu napp selgitus.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785