10. mai 2011

Ehitusveebi lisandub ehitusõiguse blogi

Advokaadibüroo Entsik & Partners alustab homsest ehitusõiguse blogi pidamist Äripäeva ehitusuudised.ee portaalis. Esimese sissekande teeb vandeadvokaat Marko Mehilane registreeringutest riigihangetel.

„Ehitus- ja kinnisvara valdkondades edukas tegutsemine nõuab turuosalistelt üha spetsiifilisemaid teadmisi ka õigusregulatsioonidest ja -praktikast. Olgu selleks siis riigihanked, FIDIC lepingud, detailplaneeringud või muud küsimused,“ rääkis Mehilane.

Advokaadibüroo Entsik & Partners peetavas õigusblogis käsitletaksegi eelkõige ehitus- ja kinnisvara valdkonna ettevõtetele olulisi teemasid. Samuti  peaks blogist huvipakkuvat leidma hankija ja tellijana tegutsevad riigi- ning kohaliku omavalitsuse asutused.

2004. aastal asutatud advokaadibüroo Entsik & Partners advokaatidel on rikkalikud kogemused ehitusõiguses, kinnisvaraõiguses, riigihangetes ning vaidluste lahendamises.

Vandeadvokaat Marko Mehilane, kelle peamised nõustamisvaldkonnad on ehitusõigus, riigihanked, PPP ja vaidluste lahendamine, on advokaadina nõustanud muuhulgas osade Eesti suurimate infrastruktuuriprojektide hangete ja lepingute ettevalmistamist.

Kirjuta, millistel teemadel artikleid soovid uues blogis lugeda!

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688