10. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusveebi lisandub ehitusõiguse blogi

Advokaadibüroo Entsik & Partners alustab homsest ehitusõiguse blogi pidamist Äripäeva ehitusuudised.ee portaalis. Esimese sissekande teeb vandeadvokaat Marko Mehilane registreeringutest riigihangetel.

„Ehitus- ja kinnisvara valdkondades edukas tegutsemine nõuab turuosalistelt üha spetsiifilisemaid teadmisi ka õigusregulatsioonidest ja -praktikast. Olgu selleks siis riigihanked, FIDIC lepingud, detailplaneeringud või muud küsimused,“ rääkis Mehilane.

Advokaadibüroo Entsik & Partners peetavas õigusblogis käsitletaksegi eelkõige ehitus- ja kinnisvara valdkonna ettevõtetele olulisi teemasid. Samuti  peaks blogist huvipakkuvat leidma hankija ja tellijana tegutsevad riigi- ning kohaliku omavalitsuse asutused.

2004. aastal asutatud advokaadibüroo Entsik & Partners advokaatidel on rikkalikud kogemused ehitusõiguses, kinnisvaraõiguses, riigihangetes ning vaidluste lahendamises.

Vandeadvokaat Marko Mehilane, kelle peamised nõustamisvaldkonnad on ehitusõigus, riigihanked, PPP ja vaidluste lahendamine, on advokaadina nõustanud muuhulgas osade Eesti suurimate infrastruktuuriprojektide hangete ja lepingute ettevalmistamist.

Kirjuta, millistel teemadel artikleid soovid uues blogis lugeda!

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785