9. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: parimad betoonehitised võistlevad taas

Homsel betoonipäeval kuulutatakse välja konkursi „Aasta betoonehitis 2010“ võitjad. Eesti Betooniühingu ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu korraldatava võistluse peaauhind läheb betooni parimal moel esindava ehitise autorile.

2010. aasta parima betoonehitise tiitlile kandideerivad 13 objekti

1. Eesti Maanteemuuseumi välialad – Varbuse, Kanepi vald, Põlvamaa2. Eramu Keila-Joal, Näkineiu tee 9 – Keila vald, Harjumaa3. Eramu Nõmmel (Must maja), Valguse tn. 17 – Tallinn4. Eramu Pirital, Vahtramäe tee 9 – Tallinn5. Jewe büroohoone – Jõhvi6. Jõhvi kohtuhoone – Jõhvi7. Kersti Võlu Koolituskeskus – Jõhvi8. Mäo liiklussõlm (Tarbija viadukt, Mäo viadukt, Vodja sild, Valgma viadukt, Valgma kaitsekessoon, Mäo keskuse viadukt) – Järvamaa9. Tallinn-Narva maantee Kukruse-Jõhvi teelõigu (km 156-163) rekonstrueerimine I klassi maanteeks – Ida-Virumaa10. Teaduskeskus AHHAA – Tartu11. Tehvandi Spordikeskuse Suusastaadion – Otepää, Valgamaa12. Ämari Lennubaasi liiklusala (lennurada, perroonid, ruleerimisteed,reovee-puhastusjaam) – Ämari, Vasalemma vald, Harjumaa13. Ärihoone, Ülikooli 2/2B – Tartu

 

 

Ahhaa teaduskeskus Tartus
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785