9 märts 2011

Galerii: parimad betoonehitised võistlevad taas

Homsel betoonipäeval kuulutatakse välja konkursi „Aasta betoonehitis 2010“ võitjad. Eesti Betooniühingu ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu korraldatava võistluse peaauhind läheb betooni parimal moel esindava ehitise autorile.

2010. aasta parima betoonehitise tiitlile kandideerivad 13 objekti

1. Eesti Maanteemuuseumi välialad – Varbuse, Kanepi vald, Põlvamaa2. Eramu Keila-Joal, Näkineiu tee 9 – Keila vald, Harjumaa3. Eramu Nõmmel (Must maja), Valguse tn. 17 – Tallinn4. Eramu Pirital, Vahtramäe tee 9 – Tallinn5. Jewe büroohoone – Jõhvi6. Jõhvi kohtuhoone – Jõhvi7. Kersti Võlu Koolituskeskus – Jõhvi8. Mäo liiklussõlm (Tarbija viadukt, Mäo viadukt, Vodja sild, Valgma viadukt, Valgma kaitsekessoon, Mäo keskuse viadukt) – Järvamaa9. Tallinn-Narva maantee Kukruse-Jõhvi teelõigu (km 156-163) rekonstrueerimine I klassi maanteeks – Ida-Virumaa10. Teaduskeskus AHHAA – Tartu11. Tehvandi Spordikeskuse Suusastaadion – Otepää, Valgamaa12. Ämari Lennubaasi liiklusala (lennurada, perroonid, ruleerimisteed,reovee-puhastusjaam) – Ämari, Vasalemma vald, Harjumaa13. Ärihoone, Ülikooli 2/2B – Tartu

 

 

Ahhaa teaduskeskus Tartus  
Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785