Eestlaste loodud kinnisvaraportaal pürgib Hiina suurimaks

Eestlaste arendatud kinnisvaraportaal pürgib Hiinas suurimaks ning asutajate sõnul võib see eesmärk täituda juba lähema poole aasta jooksul.

Kuna välismaalaste huvi Hiina vastu on hüppeliselt kasvanud, leidsid eestlased, et on tohutu potentsiaal seal vahendada kinnisvara interneti portaalikaudu. Idee üks teostaja Urmas Kõiv ütleb, et neil on kinnisvaraportaali pidamine väga edukalt läinud ning eesmärk suurimaks saada, täitub lähima poole aasta jooksul.
Maimaikuai.com-i teine kaasasutaja on hetkel teadmata ent tehnoloogia arendustiimi juhib Joonas Honga. Kõivu sõnul on teine kaasasutaja väga tagasihoidlik inimene ja ei soovi üldse avalikkuse tähelepanu.

Järgneb Intervjuu Hiina kinnisvaraportaali kaasasutaja Urmas Kõivuga:

Kust üldse selline idee alguse sai, tuli? Miks rajasite kinnisvaraportaali just Hiinasse, ja kellele on maimaikuai.com mõeldud?

Kui hästi on sellel portaalil seni läinud?
Kaua see portaal töötanud on ja millist tulu on see tegijatele toonud?
Maimaikuai.com arendamine on läinud suhteliselt plaanipäraselt. Alguses oli kõige raskem paika panna äriline fookus ja saada aru, mida klientidel tegelikult vaja on ja kuidas turul vajadus rahuldatud on.
Väga palju raha, aega ja energiat on läinud unikaalse tehnoloogia väljaarendamisele. Tegelikult lootsime portaali avada 2010 aasta veebruaris, avasime aga kaks kuud hiljem.  
Maimaikuai.com on olnud avatud alates 2010. aasta maikuust ja hetkel on tegijatele investeeringute aeg. Arendame toodet ja kasvatame kuulutuste ning maaklerite arvu. Maimaikuai.com-is on poole aasta pärast Hiina suurim kinnisvarakuulutuste valik ja parim teenindus välismaalastele.

Kas sarnast portaali tahate välja arendada ka mõnes muus riigis?
Hetkel on Maimaikuai.com fookuse seadnud Hiina turule ja kui seal plaanipäraselt läheb, siis võtame ette mõne teise turu. Peamiselt on Maimaikuai.com tegevus suunatud Aasiasse, kus interneti kasutajate arv kasvab suure kiirusega. Selles piirkonnas, kus me tegutseme, elab ca 3 miljardit inimest ja ainuüksi Hiinas on interneti kasutajate arv üle 400 miljoni.
Lisaks on Maimaikuai.com puhul kasutusel ainulaadne tehnoloogia, mille töötasime välja mõttega, et saame seda kasutada ka teiste toodete või teenuste kuulutamiseks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed