Autor: Romet Kreek • 29. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Ehituse laual Ukrainas on mitu huvitavat projekti

Ukrainas on kaks meie projektijuhti umbes aasta algusest käinud, kommenteeris Merko Ehituse juhatuse liige Jaan Mäe eilset uudist, mille kohaselt Merko lõi Ukrainas tütarfirma.

"Eesmärgiks on olnud leida mõistliku suurusega investeerimisprojekt, mis peatöövõtjana ka valmis ehitada ning sellise tegevuse kaudu saada esimesed kohalikud kogemused nii arenduse kui ehituse valdkonnas," märkis ta.

"Momendil on laual analüüsimisel mitu huvitavat projekti, aga ei tahaks nende projektide võimalike arengute ja tulevikuennustuste osas spekuleerida. Oleme praegu projekti ettevalmistavas staadiumis ja reaalne investeerimisotsus võib tulla peale selle staadiumi läbimist," rääkis Mäe.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785