21. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parim ehitusplats on Fund Ehitusel

Hindamiskomisjon tunnistas aasta parimaks ja korrektseimaks OÜ Fund Ehitus ehitusplatsi aadressil Tatari 23/25, kus käivad korterelamu/ärihoone ehitustööd.

OÜ Fund Ehitus otsustati kuulutada Tallinna linnas parima ja korrektseima ehitusplatsiga ehitusfirmaks 2010. aasta aprillist kuni detsembrini läbi viidud kontrollreidide põhjal, teatas Raepress.

Konkursi eesmärgiks oli kontrollida ehitusobjektide heakorda, juhtida ehitajate tähelepanu heakorraalastele vajakajäämistele ning välja selgitada parim ja korrektseim ehitusplats.

Heakorrastatud ehitusplatsid vähendavad oluliselt linnatänavatele kantavat pinnast ja ehitusobjektilt lendlevat prahti, tolmu tekkimise vältimine tagab linlastele ja turistidele turvalise, tervisliku ja heakorrastatud elukeskkonna.

Komisjon kontrollis ja hindas üheteistkümnel korral kokku üle kahekümne ehitusobjekti heakorda. Iga ülevaatuse lõppedes valis komisjon parima ehitusplatsiga ehitusfirma.

Komisjoni töö seisnes peamiselt heakorraalaste nõuete täitmise fikseerimises, vajakajäämiste kohta ettekirjutuste koostamises ning nende täitmise kontrollis. Enim juhiti ehitajate tähelepanu juurdepääsuteede puhastamise, veokirataste pesemise ja koormakatete kasutamise kohustusele, ehitusmaterjalide ja olmeprahi korrektse ladustamise nõuetele ning platsidelt leviva tolmu ja mustuse piiramise vajadusele.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785