7. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiva Ehitus pankrotis 

Harju Maakohus rahuldas üldehitustöid teinud OÜ Tiva Ehitus avalduse ning kuulutas 25. novembril välja ettevõtte pankroti.

Pankrotihalduriks nimetati Jüri Truuts, võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 13. detsembril algusega kell 12.00. Eelnevalt on Tiva Ehituse juhatuse liige Ave Soosaar kohustatud kohtus vandega kinnitama vara ja võlgade nimekirja õigsust.

Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul pankrotiteate väljaandes Ametlikud Teadaanded ilmumise päevast arvates teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nõude tekkimise alusest ja nõude täitmise tähtpäevast.

2001. aastal tegevust alustanud Tiva Ehitus kuulus Sanomari kaubamärgi alla koos puhastusfirmaga. 2008. aastal moodustas Tiva Ehitus OÜ müügitulu 8,37 miljonit krooni, aasta varem oli käive 10,7 miljonit. Kahjumisse jäi ettevõte 2008. aastal 238 625 krooniga.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785