7 detsember 2010
Jaga lugu:

Tiva Ehitus pankrotis 

Harju Maakohus rahuldas üldehitustöid teinud OÜ Tiva Ehitus avalduse ning kuulutas 25. novembril välja ettevõtte pankroti.

Pankrotihalduriks nimetati Jüri Truuts, võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 13. detsembril algusega kell 12.00. Eelnevalt on Tiva Ehituse juhatuse liige Ave Soosaar kohustatud kohtus vandega kinnitama vara ja võlgade nimekirja õigsust.

Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul pankrotiteate väljaandes Ametlikud Teadaanded ilmumise päevast arvates teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nõude tekkimise alusest ja nõude täitmise tähtpäevast.

2001. aastal tegevust alustanud Tiva Ehitus kuulus Sanomari kaubamärgi alla koos puhastusfirmaga. 2008. aastal moodustas Tiva Ehitus OÜ müügitulu 8,37 miljonit krooni, aasta varem oli käive 10,7 miljonit. Kahjumisse jäi ettevõte 2008. aastal 238 625 krooniga.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee