7. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sütiste kaubanduskeskuse valdamisel tüli majas

Harju Maakohus rahuldas eile Sütiste Centrum kaubanduskeskuse uue omaniku, Brave Capital OÜ poolt juhitava Wrangensholm OÜ hagi ning keelas ebaseaduslikul operaatoril Rompet Holdingul keskuse valduse rikkumise, loata sisenemise ning takistuste tegemise hoone valdamisel.

Keskuse endiste pankrotistunud omanikega seotud Rompet Holding OÜ on üritanud füüsilise jõuga keskust uuelt omanikult üle võtta, mistõttu on hagi tagamine vajalik omavoli ja kahju tekkimise vältimiseks.

Kohtumääruse kohaselt keelatakse Rompet Holding OÜ-l Sütiste tee 30 asuval kinnisvul asuva kaubanduskeskuse valduse rikkumine, mistahes takistuste tegemine kaubanduskeskuse valdamisel ning sisenemised kaubanduskeskusesse ilma Wrangelsholm OÜ eelneva nõusolekuta.

Wrangensholm omandas 27,8 miljoni kroonise alghinnaga avalikul enampakkumisel müüki pandud keskuse 10. novembril.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785