24. november 2010
Jaga lugu:

1Partner: otsitakse suuremaid laopindu

1Partner Kinnisvara tegevjuht Martin Vahteri sõnul on lao- ja tootmispindade turul märgata väiksest nõudluse kasvu ning huvi tuntakse suuremate pindade vastu.

"Kui varasemalt oli huvi enneko~ike kuni 1000 ruutmeetri suuruste pindade vastu, siis nu¨u¨d otsitakse suuremaid, 1500-6000 ruutmeetriseid pindasid. Ettevo~tjad eelistavad jätkuvalt omamisele üu¨rimist ning soositud on pigem kaasaegsed pinnad. Vanemate lao- ja tootmispindade ning endiste po~llumajandushoonete likviidsus on ja¨tkuvalt madal," tegi Vahter kokkuvõtte.

Kui äri- ja tootmismaade puhul tehti aasta alguses tehinguid peamiselt väiksemate ja odavamate kruntidega, siis kolmandas kvartalis sõlmitud lepingute hinnatase tõusis, ulatudes 4-6 miljoni kroonini (440-500 krooni ruutmeetri kohta). “Suures plaanis on äri- ja tootmismaade turg jätkuvalt madalseisus ja vaatamata edasisele tehinguaktiivsuse kasvule hinnatõusu oodata ei ole,” märkis Vahter.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee