23. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Glaskeki Tallinna kinnistu 60 miljoniga müügis

AS Glaskeki pankrotihaldurid panid taaskord enampakkumisele firmale kuuluva Tallinnas Peterburi teel asuva kinnistu  60 miljoni krooni suurese alghinnaga.

Lasnamäel Peterburi tee 47b asuva kinnistu üldpindala on 24 387 ruutmeetrit. Tegemist on 95% tootmismaa ja 5% ärimaaga. Kinnistu on koormatud 90 ja 50 miljoni krooni suuruste hüpoteekidega AS Hansapank kasuks.

Kinnistul paikneb tootmiskompleks, osa ehitisi ja ruume on välja üüritud ja kolmandate isikute otseses valduses. Kinnistul asuvates ehitistes (tsehh, tootmishoone, olmehoone) ja kinnistul paiknevat vallasvara ei müüda koos kinnistuga ning vallasvara maksumus ei sisaldu kinnistu alghinnas.

60 miljoni kroonise alghinnaga müüki pandud kinnistu avalik suuline enampakkumine toimub 14. detsembril kell 14.00 advokaadibüroos Lillo & Lõhmus. Alghinnale lisandub käibemaks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785