23. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Glaskeki Narva kinnistud 2,5 miljoniga enampakkumisel

AS Glaskeki pankrotihaldurid müüvad korduval avalikul suulisel enampakkumisel Narvas Kulgu tänaval asuvat kolme kinnistut 2,5 miljoni kroonise alghinnaga.

Hinnale lisandub käibemaks 20%. Kinnistutel paikneb tootmiskompleks. Kinnistutel asuvates ehitistes paiknev vallasvara ei kuulu enampakkumisel müüdava vara koosseisu ning vallasvara maksumus ei sisaldu kinnistute alghinnas.

Kulgu tn 15a kinnistu on tootmismaa üldpindalaga 1431 m². Kinnistule on seatud hüpoteek summas 15 miljonit krooni AS Hansapank kasuks. Kulgu tn 15 kinnistu on 8112 m² suurune ärimaa, millel lasub  4 mln kr suurune hüpoteek AS Hansapank kasuks.

Suuline enampakkumine toimub 14. detsembril kell 15.00 advokaadibüroo Lillo & Lõhmus ruumides. Enampakkumisel tehtavate pakkumiste samm on 50 000 krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785