18. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadrina aleviku torustiku projekti teeb Sweco

Jaanuaris valmib Kadrina aleviku vee- ja kanalisatsioonirajatiste projekt, mille projekteerib  Sweco Projekt . Tellijaks on AS Kadrina Soojus, ehitustöid asuvad tegema Nordecon Infra ja Arco Ehitus.

Projekteerija koostab projektid Kadrina aleviku reoveekogumisala veemajandusprojekti vee- ja kanalisatsioonirajatiste projekteerimis-ehitustöödeks, mille hulgas ehitatakse ja rekonstrueeritakse reoveepuhasti, puurkaevpumplad, kolm veetöötlusjaama ning 4 km vee- ja kanalisatsioonitorustikke. Nõuetekohase joogivee ja heitveekäitluse saavad Kadrina inimesed ehitustööde lõppedes tuleva aasta lõpus.

Kadrina Soojuse juhi Gunnar Kaldmaa sõnul võib ehitusperioodil ette tulla ajutisi joogivee kvaliteedi kõikumisi, kuna lülitatakse ümber puurkaeve. Samuti võivad Kadrina keskosas toimuvad ehitustööd liiklust segada, kui torustikke kinnistutelt avalike tänavate alla ümber tõstetakse.

Veeprojekti maksumusega 25,9 miljonit krooni rahastatakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi  rahadest ning Kadrina valla poolt võetavast laenust.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785