17. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: klient valmis maksma vanalinna korteri eest 22 000 kuus 

Eksklusiivsete vanalinna ja kesklinna korterite hinnad kindlasti ei lange, ent hinnatõusu protsenti on praegu võimatu prognoosida, rääkis OÜ Uus Maa kesklinna piirkonna konsultant Eve Kaunis.

"Samas võib vähemväärtuslike kesklinna korterite hind järgmisel aastal mõnevõrra ka langeda," märkis Kaunis.

Üüriklientide hulgas on tema sõnul nõudlust nii 2-toaliste kui ka eksklusiivsete 4-toaliste korterite vastu kesklinnas ja vanalinnas. Näiteks neljatoalise vanalinna korteri eest ollakse valmis maksma kuni 22 000 krooni kuus.

"Kõik sõltub muidugi konkreetsest korterist, selle asukohast, seisukorrast, siseviimistluse tasemest ning muudest lisatingimustest," lisas Kaunis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785