5. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: kutsun üles mitte olema idioodid

Elektrihinna alandamine taastuvenergiamaksu arvelt on täiesti reaalne, seega kutsun teid üles seda küsimust lahendama ja mitte olema idioodid, ütles majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

„Elektrihinna alandamine läbi taastuvenergiamaksu on täiesti reaalne. Mul on üks üleskutse ka teile - nii peeterojalikus stiilis - mitte olema idioodid ja lahendama see küsimus nii, et Eesti investeerimiskeskkond oleks hea ja siis võidame me kõik sellest,“ ütles Parts täna toimuval Kinnisvarakonverentsil 2010.

Monopolid peavad olema reguleeritud ja ka nende tootlused peavad olema kontrollitud. „Me ei ela majanduses, kus monopolid saavad meile kui aborigeenidele asjadest rääkida,“ märkis minister.

Ta rõhutas, et oluline on mõelda, mis saab kinnisvaraturust edasi. Ma ei räägi siin ainult lollidekülade ära lõpetamisest, vaid tegemist on ka energiasäästu küsimusega. „Energiasääst nii vanadel kui uutel majadel on tõsine teema,“ rõhutas minister.

Oma sõnavõtu võttis Parts kokku märkides, et hiljutiste küsitluste kohaselt on just kinnisvaraettevõtted tuleviku suhtes kõige optimistlikumad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785