NCC kerkivast arendusest broneeriti nädalaga viiendik

Järgmisel kevadel Haaberstis valmiva Pärnaõue elurajooni teise etapi korteritest broneeriti nädala jooksul pärast müügi algust 20%.

Pärnaõue korterelamute müüki korraldava 1Partner Kinnisvara konsultandi Allan Vanatoa sõnul on viimastel kuudel Tallinnas soetatud senisest enam kortereid alles valmivates majades. “Paari korteri müük nädalaga ei tähenda veel uut buumi, kuid näitab inimeste usku turu stabiilsusesse,” ütles Vanatoa.

NCC arendavas ja ehitatavas Haaberstis Vana-Rannamõisa tee ääres asuvas Pärnaõue elamurajoonis valmivad 2-4 toalised korterid suurusega 60-85 ruutmeetrit. Korterite ruutmeetri hinnad jäävad 18 000 ja 20 000 krooni vahemikku.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed