27. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC kerkivast arendusest broneeriti nädalaga viiendik

Järgmisel kevadel Haaberstis valmiva Pärnaõue elurajooni teise etapi korteritest broneeriti nädala jooksul pärast müügi algust 20%.

Pärnaõue korterelamute müüki korraldava 1Partner Kinnisvara konsultandi Allan Vanatoa sõnul on viimastel kuudel Tallinnas soetatud senisest enam kortereid alles valmivates majades. “Paari korteri müük nädalaga ei tähenda veel uut buumi, kuid näitab inimeste usku turu stabiilsusesse,” ütles Vanatoa.

NCC arendavas ja ehitatavas Haaberstis Vana-Rannamõisa tee ääres asuvas Pärnaõue elamurajoonis valmivad 2-4 toalised korterid suurusega 60-85 ruutmeetrit. Korterite ruutmeetri hinnad jäävad 18 000 ja 20 000 krooni vahemikku.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785