14. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC alustas kahe uue kortermaja ehitust

NCC Ehitus alustas Tallinnas Rannamõisa tee ja Vana-Rannamõisa tee vahelisel alal kahe uue kortermaja ehitustöödega. Kahekorruselised elumajad kokku 12 korteriga valmivad tuleva aasta mais.

NCC Elamuarenduse juhatuse liikme Priit Aeru sõnul on uute majade püstitamine Pärnaõue elamurajooni märgilise tähendusega, mis kinnitab Eesti mahukaima elamuarendusprojekti jätkamist. „Kinnisvaraturg on põhja läbinud ja näidanud juba mõnda aega elavnemise märke, mistõttu on õige aeg vahepeal külmutatud arendustega jätkata,“ ütles Aer.

„Samas on selge, et majanduskeskkonna paranemine ning seeläbi inimeste ostujõu kasv toimub järgnevatel aastatel pigem mõõdukas tempos ning seetõttu pole ka suurt uute elamispindade ülepakkumist lähiaegadel näha. Viimasele avaldab kindlasti teatavat mõju ehitus- ja kinnisvarasektorist üle käinud puhastustuli, mis jättis tegutsema usaldusväärsed ja suured tegijad,“ lisas Aer.

2008. aastal ehitama hakatud Rannamõisa ja Vana-Rannamõisa tee vahele jäävasse Pärnaõue elurajooni on kavas rajada 48 korterelamut kokku 770 korteriga. Esimese etapi ehitustööd lõppesid uues elurajoonis 2009. aasta veebruaris, mil valmisid esimesed kaks maja kokku 25 korteriga ja neid teenindav infrastruktuur.

Elupindade arendamisega tegeleb NCC Ehitusfirma kaubamärgi "NCC Tähekodu" all. NCC Tähekodu suuremad projektid on Pärnaõue, Tammeõue, Vana-Kuuli ja Rabaküla elurajoonid, mille käigus loob ettevõte üle 2000 uue kodu. NCC Ehitus on ainus suurem ehitusfirma Eestis, mis pakub uutele elamuprojektidele kolmeaastast ehitusgarantiid.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785