27. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levib 3-aastane ehitusgarantii

Taas saab üks valminud hoone seadusega ettenähtud miinimumajast pikema garantii. Kaamos Ehitus annab 3-aastase garantii uuele Tallinna südalinnas valminud korterelamule.

NCC Elamuarendus teatas oktoobri algul, et pakub kolmeaastast ehitise garantiid oma Pärnaõue uuele etapile. Ettevõtte juhatuse liikme Priit Aeru sõnul on tegemist olulise müügiargumendiga.

Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd ütles, et tavapärasest pikema garantiiperioodi kehtestamise Kaupmehe 12 asuvale 17 korteriga elamule tingis eelkõige soov pakkuda tulevastele koduomanikele täiendavat kindlustunnet. “Esimeste nädalatega on omaniku leidnud juba veerand korterite mahust ning kindlasti on selles oma osa ka täiendaval ehitusgarantiil, "lisas Uustulnd.

Korterelamu ehitaja Kaamos Ehitus OÜ tegevjuhi Kaupo Koitla sõnul on 3- aastase garantiiperioodi näol tegemist täiesti teadvustatud ja läbimõeldud vastutusega. “ Meie ehitusmeeskond sai äsja edukalt hakkama Eesti suurima büroohoone, ligi 25 000 m2 Tammsaare Ärikeskuse ehitusega ning meil on heameel pakkuda tavapärasest pikema garantiiperioodi näol tulevastele klientidele välja taaskord midagi uut.”

Kaamos Kinnisvara OÜ tuntuimad arendusobjektid on Tammsaare Ärikeskus, Tammsaare K-Rautakesko, Sinikivi tehnopark, Männisalu korterelamud, Pärnu mnt. 153 büroohoone ja Mäekuninga elurajoon.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785