Autor: Fredy-Edwin Esse • 27. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

East Capital suurendas osalust Nordeconis

Osaliselt on selgumas teisipäevase käiberalli tagamaid Tallinna börsil. Täna teatas East Capital Baltic Fund, et fondi osalus Nordecon International AS-is on tõusnud üle 5%.

Mäletatavasti leidis sel teisipäeval Tallinna börsil aset kõva käiberalli, mille taga arvati olevat plokktehinguid tegevad institutsioonid. Nordeconi aktsiatega kaubeldi tol päeval 7,3 miljoni krooni väärtuses.

Täna avaldatud  pressiteatest selgub, et peale 25.10.2010 sooritatud aktsiatehingut omab East Capital grupp kokku 5,70% Nordecon International AS-i hääleõiguslikest aktsiatest.

Nordecon International kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete

ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselttegutsevad kontserni ettevõtted täna Eestis, Ukrainas ja Soomes. Kontserniemaettevõte Nordecon International AS on registreeritud ja asub Tallinnas,Eestis.

Kontserni 2009. aasta konsolideeritud müügitulu oli 2,4 miljardit krooni. Nordecon International kontsern annab hetkel tööd ligikaudu 750 inimesele. Alates 18.05.2006 on emaettevõtte aktsiad noteeritud NASDAQ OMX Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785