5. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmme üldplaneeringu eskiis taas avalikkuse ees

6. oktoobril algusega kell 17.30 toimub Rahumäe põhikoolis (Vabaduse pst 50) Nõmme üldplaneeringu eskiisi teine avalik tutvustus.

Esimest korda tutvustati üldplaneeringu eskiisi avalikkusele eelmise aasta novembris. Nõmme üldplaneeringut koostab Tallinna Linnaplaneerimise Amet, kelle kodulehel on ka üleval materjalid üldplaneeringu tööversioonist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785