4. oktoober 2010

Laugus: üüripindade turul dikteerib üürnik

Uus Maa juhatuse esimehe Jaanus Lauguse sõnul pole äripindade üüriturg veel stabiilne ja endiselt üürnik dikteerib turgu.

Samas kinnitas ta, et hinnalangus on peatunud, mis tähendab, et olemasolevad üürnikud hinda enam odavamaks kaubelda ei saa, vaid pigem hinnad tõusevad. “Uued üürnikud, kes asukohta vahetavad, teevad veel väga häid tehinguid, kui kokkulepe on pikaajaline,” ütles ta kvuudised.ee-le.

Laugus osutas, et olukord on piirkonniti erinev: Tallinna kesklinna parimate büroomajade üürid tõusevad ja neis majades üürileandja juba dikteerib tingimusi. Ent, mida eemale Tallinna tuiksoonest, mida kehvemad on parkimisvõimalused ning hoone kvaliteet, seda rohkem on üürnikul sõnaõigust.

Seega sõltub Lauguse hinnangul palju asukohast, parkimisvõimalustest ning maja kvaliteedist.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688