Tartu Ehitus: meeleheitepakkumised jätkuvad

Meie oma mätta otsast vaadates küll sellist tõusu ei näe, kommenteeris ASi Tartu Ehitus juhatuse liige ja üks kahest omanikust Jaak Keerberg Toomas Annuse prognoosi, et järgmisel aastal kasvab ehitusturu käive Eestis 10 protsenti.

„Pigem sumpame veel järgminegi aasta põhjamudas,“ lausus Keerberg ja lisas, et hetkel on tal väga raske prognoosida järgmist aastat, kuid 10protsendilist tõusu nende ehitusfirma küll ette ei näe. „Me teeme ridamisi küll hinnapakkumisi, aga jätkuvalt on neid, kes teevad nö meeleheitepakkumisi ja võidavad,“ tunnistas Keerberg.

Samas möönis ta, et kui näiteks koolihoonete renoveerimine täie hooga lahti läheks, aitaks see ehitusturgu elavdada küll. „Täna hommikul kuulsin raadiost uudist koolide renoveerimise buumist, kuid ma ei saanud päris hästi aru, kas see buum puudutab vaid koolide tehnilise poole renoveerimist või kogu süsteemi renoveerimist,“ rääkis Keerberg.

„Kui koolihoonete renoveerimine läheb käiku, siis võib see kindlasti ehitusturgu elavdada. Ja teine asi, mis võib natuke ehitusturgu elavdada, on majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi uuesti elluäratatud laip – elamute energiasäästu programm,“ lisas ta.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed