27. september 2010
Jaga lugu:

Kuressaare staadioniehitus lükkub edasi vähemalt aasta

Kuressaare linnapea Urve Tiidus tõdes eelmisel neljapäeval linnavolinike ees kõneledes, et linna finantsvõimekus tõepoolest ei luba alustada staadioniehitusega enne ülejärgmist aastat.

“Olemasoleva info põhjal ei saa me alustada staadioni renoveerimisega järgmisel aastal, vaid tõenäoliselt ülejärgmisel,” ütles Tiidus. “Kuna rahastusperiood kestab 2013. aasta lõpuni, siis on vaja pisut kannatlikkust ja loomulikult ka usku, et omavalitsuse eelarve tulupool täitub järgmistel aastatel normaalselt ja meie kaasfinantseerimise võimekus püsib ja paraneb,” vahendab linnapead Saarte Hääl. 

Olgugi et nii linnavalitsuse kui ka rahandusministeeriumi arvates suudab linn täita praegu võetud kohustusi, kergitab 2012. aastal kehtima hakkav kohaliku omavalitsuse finantsüksuse juhtimise seadus linna võlakoorma pea 100 protsendini prognoositavast aastaeelarvest. See piir peab aga jääma siiski alla 60% ning selleni linnavalitsus loodabki jõuda 2013. aastal.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee